Lid: Loohuis communicatie en beveiliging BV

Loohuis communicatie en beveiliging BV
 • Bedrijfsnaam: Loohuis communicatie en beveiliging BV
 • Adres: Postbus 85
  7630 AB Ootmarsum
 • Telefoon: 0884800472
 • Website: http://www.loohuis.nl
 • Bedrijfsprofiel:

  Met meer dan 20 jaar ervaring is Loohuis communicatie en beveiligingen B.V. uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie Loohuis is een kennisgedreven organisatie die haar medewerkers met een duidelijke, marktgerichte visie opleidt. We ontzorgen klanten in de meest uiteenlopende branches met twee hoofddisciplines, te weten:
  • De markt voor complete zakelijke communicatieoplossingen in alle branches en instellingen.
  • De markt voor complete beveiligingsoplossingen in alle voorkomende gebouwen en woningen.

  Loohuis kan zorgen voor optimale bereikbaarheid qua communicatie en optimale veiligheid qua beveiliging. Hierbij valt te denken aan een telefooninstallatie op locatie of hosted telefonie (cloud), samenwerkingsoplossingen, contactcenters, mobiele toepassingen, unified communications, virtualisatie, WiFi en datanetwerken. Op het gebied van beveiliging leveren we inbraaksignaleringssysteem, brandmeldinstallaties, terreinbewakingssystemen, CCTV systemen en toegangscontrole systemen.

  We onderscheiden ons door ervaring, een no-nonsense mentaliteit en een hoge mate van kennis op het gebied van communicatie en beveiliging. De convergentie hiervan uit zich in Loohuis concepten als Zorgconcept, Industrieconcept, Overheidsconcept en Onderwijsconcept. Onze medewerkers worden constant bijgeschoold, en om onze hoogstaande kwaliteit te waarborgen worden wij jaarlijks geaudit en gecertificeerd. Wij zijn voor de opdrachtgever een flexibele en meedenkende partner en beschikken over een eigen 24x7 serviceorganisatie.<< terug